Oslo Screen Festival: Desember

Oslo Screen Festival har gleden å presentere kortfilmen The Park av Ulu Braun på Oslo S. Programmet vises på videoskjermen som befinner seg ved rulletrappen ved taxiholdeplassen inngang nord.

ThePark_UB
The Park 2011, av Ulu Braun
5:30 min loop

The Park er et videopanorama som skildrer en scene mellom det tamme og det ville, og mellom urbane og naturlige miljøer. Filmen er laget med kompliserte teknikker som kombinerer konkrete steder og daglidagse elementer; arkitektur, mennesker og symboler.

Ulu Braun (1976) bor og arbeider i Berlin. Han har studert maleri og eksperimentell film i Wien, mediakunst i Helsinki og animasjonsfilm ved Babelsberg Film University i Potsdam, Tyskland. Han er kjent for sin maleriske tilnærming til video og filmbaserte kunstverk, og har blitt vist ved en rekke museer og filmfestivaler. http://www.ulubraun.com/